Invitație la premierea jurnaliștilor care au scris despre viața privată și protecția datelor personale

          

fnfundatia-roapti_logo1logo-activewatch-romania                             

 

 

Invitație la premierea jurnaliștilor care au scris despre viața privată și protecția datelor personale

 

Asociația pentru Tehnologie și Internet, ActiveWatch și Fundația pentru o Societate Deschisă au plăcerea de a vă invita la evenimentul de anunțare a celor trei câștigători ai concursului de materiale jurnalistice pe teme legate de viața privată și protecția datelor cu caracter personal.

Vă așteptăm joi, 3 septembrie 2015, începând cu orele 19.00, la CARE Cafe (Str. Olari, nr. 8), pentru a vă întâlni cu ceilalți participanți, cu membrii juriului, cu sponsorii, organizatorii și cu alți participanți preocupați de tematica dreptului la viață privată.

Se vor acorda 3 premii a câte 250 de euro fiecare, împreună cu acces la alte servicii digitale, pentru cele mai bune opere sau cu cel mai mare impact. Premiile sunt acordate de Cyberghost VPN și Superlege.ro.

Componența juriului ce a evaluat materialele înscrise: Iulian Comănescu (expert media, consultant în comunicare, cu o bogată experiență de jurnalist), Delia Panait (gazda unor emisiuni de radio și televiziune, creator și producător al unor emisiuni de radio, absolvent al LondonSchool of Journalism) și Gabriela Zanfir (jurist la Autoritatea Europeană pentru Protecția Datelor, autor al volumului “Protecția datelor personale. Drepturile persoanei vizate”).

Găsiți aici articolele înscrise în concurs.

 

Deoarece numărul de locuri este limitat, vă rugăm să confirmați prezența la razvan@activewatch.ro, tel 0729199393.
 

Concursul face parte din activitățile proiectului Protecția datelor personale este un drept fundamental!, implementat deAsociația pentru Tehnologie și Internet, împreună cu ActiveWatch și Fundația pentro o Societate Deschisă. Proiectul își propune să crească gradul de informare și implicare legat de acest subiect, în condițiile unei lipse de informații utile în limba română despre dreptul la viață privată și protecția datelor cu caracter personal. Proiectul este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați http://www.eeagrants.org.

 

Vizitează-ne: https://privacy.apti.ro/

 

 

1 Comment

  1. Pingback: Premierea jurnaliștilor care au scris despre viața privată și protecția datelor personale | Date personale si viata privata

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>