Premierea jurnaliștilor care au scris despre viața privată și protecția datelor personale

Asociația pentru Tehnologie și Internet, ActiveWatch și Fundația pentru o Societate Deschisă au plăcerea de a vă invita la evenimentul de anunțare a celor trei câștigători ai concursului de materiale jurnalistice pe teme legate de viața privată și protecția datelor cu caracter personal.

Vă așteptăm joi, 3 septembrie 2015, începând cu orele 19.00, la CARE Cafe (Str. Olari, nr. 8), pentru a vă întâlni cu ceilalți participanți, cu membrii juriului, cu sponsorii, organizatorii și cu alți participanți preocupați de tematica dreptului la viață privată.

Componența juriului ce a evaluat materialele înscrise: Iulian Comănescu (expert media, consultant în comunicare, cu o bogată experiență de jurnalist), Delia Panait (gazda unor emisiuni de radio și televiziune, creator și producător al unor emisiuni de radio, absolvent al London School of Journalism) și Gabriela Zanfir (jurist la Autoritatea Europeană pentru Protecția Datelor, autor al volumului “Protecția datelor personale. Drepturile persoanei vizate”).

Găsiți aici articolele înscrise în concurs.

Deoarece numărul de locuri este limitat, vă rugăm să confirmați prezența la razvan@activewatch.ro, tel 0729199393.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>