Cetățeanul patru – documentarul despre Edward Snowden

Documentarul despre dezvăluirile lui Edward Snowden despre NSA și supravegherea în masă a Internauților făcut de Laura Poitras a fost lansat vineri, 24 octombrie 2014. Dar nu va bucurati, nu in Bucuresti – ci doar in New York, Washington șî Los Angeles doar într-o vizionare limitată – daca vreti sa-l vedeti probabil mai aveti de asteptat nitel.

Daca insa vreti sa aveti o idee daca merita sau nu – sunt 2 review-uri din The Guardian sau New York Times sau un interviu cu Laura Poitras in Washington Post cu un titlu bombastic : “Facebook este un dar pentru serviciile secrete!”

Sau – evident – sa va uitati la trailer!

 

ori daca aveti mai mult timp si va intereseaza motivatiile si argumentele lui Snowden din spatele actiunile lor, va recomandam interviul luat de prof. Lawrence Lessig la Facultate de drept de la Harvard pe 20 octombrie – aveti inregistrarea mai jos:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>