Implică-te în discuțiile despre viața privată pe Internet!

Participă alături de noi pe 3 iunie la Sofia la o sesiune despre drepturile omului pe Internet organizată în cadrul discuțiilor generale la nivel european despre guvernanța Internetului (EuroDIG) și problematicile relevante pentru Europa de sud-est (SEEDIG).

Ne propunem să abordăm o serie de întrebări precum:

  • este Internetul o reală provocare din perspectiva drepturilor omului?
  • sunt drepturile omului respectate în mod egal atât online cât și offline?
  • care sunt practicile și realitățile Europei de sud-est atunci când vine vorba de respectarea și garantarea drepturilor omului pentru utilizatorii de Internet?
  • cum sunt dreptul la viața privată și protecția datelor personale respectate și promovate de guverne, companii și utilizatori finali de Internet? care sunt încălcările acestor drepturi?

 

logo_euro_digÎntre 4-5 iunie la Sofia va avea loc EuroDIGEuropean Dialogue on Internet Governance, un eveniment ce reprezintă o platformă de discuții pentru toți actorii europeni, fie ei studenți, profesori, cercetători, oameni din mediul privat, reprezentanți ai guvernelor, simpli utilizatori de Internet sau societate civilă. EuroDIG este o rețea de persoane interesate să contribuie la discuții deschise și interactive despre guvernanța Internetului, pentru a face schimb de bune practici și măsuri de politici publice eficiente.

Anul acesta este cu atât mai importantă participarea României la eveniment, întrucât pe 3 iunie, înainte de deschiderea EuroDIG, va avea loc un pre-event ce se va axa exclusiv pe problematici relevante pentru zona Europei centrale și de sud-est (SEEDIGSouth Eastern European Dialogue on Internet Governance).

ApTI a contribuit la organizarea SEEDIG, iar agenda evenimentului este disponibilă aici. Aveți posibilitatea de a participa la sesiunile pregătite, fie fizic, fie de la distanță prin remote participation. Participarea este gratuită și sunt deschise o serie de oportunități de acoperire a costurilor de transport și cazare:

Aplică cât mai repede!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>