Șase animații despre viața privată în digital. Avanpremieră la prezentarea din cadrul Anim’est

Anim’est este unul dintre cele mai importante festivaluri de film de animație din Europa, iar anul acesta sărbătorește a 10-a ediție. Asociația pentru Tehnologie și Internet participă la programul festivalului prin proiecția unor filme de animație pe tema vieții private prezentate în cadrul unei dezbateri tematice.

Miercuri, 16 septembrie, orele 18.00, la CARE Cafe, pe str. Olari, nr. 8 organizăm o întâlnire specială pentru bloggeri și jurnaliști pentru a prezenta si comenta în avanpremieră o parte din seria de spoturi de animație. Seria integrală va fi difuzată împreună cu alte animații tematice pe 7 octombrie în cadrul unei dezbateri „De ce să folosești un film de animație în activismul civic?” găzduită de festivalul de film de animație Anim’est.

În cadrul întâlnirii de miercuri 16 septembrie prezentăm diverse instrumente pentru protejarea vieții private online și a datelor personale.

See you online and offline ;)

P.S. Poți afla mai multe despre ce plănuim la razvan@activewatch.ro, telefon 0729199393.

2 Comments

  1. Pingback: În atenția bloggerilor: aveți program mâine seară? Că v-aș lua cu mine :D

  2. Pingback: La 9:30 sunt la metrou spre lucru, la 13:00 mănânc o ciorbiță în pauza de masă, la 16:00 mă duc după…. | Date personale si viata privata

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>