La 9:30 sunt la metrou spre lucru, la 13:00 mănânc o ciorbiță în pauza de masă, la 16:00 mă duc după….

La 9:30 sunt la metrou spre lucru – mamă ce aglomerat e la Unirii!!!! -, la 13:00 mănânc o ciorbiță în pauza de masă de la birou, la 16:00 mă duc după o cafea la Starbucks că nu mai pot de somn, la 20:00 ies cu prietenii la o bere  – ufff, ce zi nașpa am avut – la 00:00 mă bag în pat că mâine iar mă așteaptă o zi plinăăăăă!!!

Câte wall-uri de Facebook nu sunt în felul acesta?

Miercuri am avut o întâlnire specială cu bloggeri și jurnaliști pentru a le arăta în avanpremieră seria de videoclipuri pe teme privacy pe care o lansăm în octombrie la Anim’EST, festivalul internațional de film de animație de la București.

Le-am promis șase animații, dar le-am arătat doar cinci. Ultimul nu ieșise încă din producție, așa că ne simțim datori să facem treaba completă și să dăm mai jos câteva capturi de ecran cu cel de-al șaselea videoclip. Asta fiindcă am văzut interes și s-au “scurs” poze cu cadre din videoclipuri și s-a scris despre eveniment și pe tema întâlnirii :)

Așa cum devine evident din titlu, cel de-al șaselea videoclip se referă la over-sharing, postarea excesivă de date despre tine pe net. Dacă aș face zilnic postări ca cele de mai sus, oricine ar putea afla la ce oră mă trezesc, ce traseu am până la lucru, perioadele cât lipsesc de acasă, cât de des ies cu prietenii etc.

Parcă n-aș vrea ca toată lumea să știe lucrurile astea. Tu? Dacă nu, modifică setările rețelelor de socializare să nu fie publice pentru tot Internetul.

HDD1HDD2HDD3

1 Comment

  1. nemotoujours

    Next level:continuum in spatiul virtual!
    Hai, mai departe, asteptam sa dezvoltam, nu?
    SPOR!

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>