Ediție specială. Dosar despre viața privată în Dilema Veche

Dilema Veche a lansat săptămâna trecută un dosar despre Intimitate & privacy și ne-a invitat să contribuim cu materiale despre viața privată. Dacă nu ați mai prins ziarul, găsiți articolele scrise de noi în varianta electronică.

Am abordat tema supravegherii în era digitală unde găsiți și un rezumat al celor mai recente tentative românești de a introduce măsuri de supraveghere în masă, dar am și dat exemple de măsuri practice pe care le putem lua pentru a ne proteja viața privată online și a limita volumul de date pe care le dăm zilnic despre noi pe net.

La fel ca toate materialele de pe acest site, și articolele sunt licențiate sub Attribution-ShareAlike 4.0 International, astfel încât oricine poate să le distribuie, adapteze, modifice, inclusiv în scopuri comerciale, atât timp cât indică autorii și nu modifică tipul de licență indicat.

Dilema Veche - intimitate&privacy 2015

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>