Încă nu avem transparența promisă, domnule Președinte! Studiu de caz modificarea legii 506/2004.

Update: 9.10.2015 – Se pare ca Presedintele Iohannis a considerat ca e mai important sa nu isi respecte promisiunea publica si sa promulge legea trecuta in mod extrem de obtuz. Inca o lectie.

Astăzi, ApTI împreună cu 4 organizații non-guvernamentale au adresat o scrisoare domnului Klaus Iohannis prin care atrag atenția asupra procesului decizional defectuos și lipsit de transparență.

Pe fundalul promisiunilor enunțate public de Președinte, solicităm retrimiterea textului de modificare a Legii 506/2004 deja adoptat, înapoi Parlament pentru a permite o dezbatere publică și nu un simulacru.

Textul complet al scrisorii este disponibil aici, iar mai multe informații despre traseul propunerii de modificare a legii găsiți în articolele anterioare și în opinia ApTI.

1 Comment

  1. Pingback: Retrospectivă – 1 an de la decizia Curții Constituționale împotriva legii securității cibernetice | Date personale si viata privata

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>