Un vot pentru viața privată – animațiile privacy în concursul Miler

Dacă ți-a lipsit săptămâna trecută videoclipul cu Cătă, asta este pentru că am vrut să ți le oferim și în engleză! Le-am tradus pe primele 4 și ne-am înscris în competiția europeană de resurse educaționale deschise Miler.

Internetul și noile tehnologii pătrund într-un mod mult mai puternic în viața privată. Cât de transparente sunt noile aplicații cu datele noastre și cum ne putem proteja viața privată online? Despre asta este seria de animații privacy!

Votează acum video-urile privacy în competiția europeană!

 

Concursul Miler și regulile de votare

Competiția Miler a fost lansată de Evens Foundation și Modern Poland Foundation, iar în concurs sunt înscrise 23 de proiecte. Fiecare persoană poate vota o singură dată pentru maxim 3 proiecte. Întâi selectezi proiectele pentru care vrei să votezi, apoi introduci în partea de jos a paginii adresa de email și numele. Proiectul nostru este la numărul 3 – Personal data in the digital age.

După trimiterea votului cel mai important e să confirmi votul dând un click pe link-ul pe care îl vei primi pe email. Dacă mailul nu a ajuns în inbox, vezifică și la spam ;)

lightbeam ecosystem

Poți să distribui, să folosești și să modifici videoclipurile fără restricții privind drepturile de autor. Conținutul e liber. Intenționat am ales licența deschisă Creative Commons Attribution 4.0, tocmai pentru a pune la dispoziție resursele fără limitări juridice. Nu trebuie să ne ceri permisiunea pentru a le pune la tine pe site, pentru a le da share prietenilor, a le arăta într-un festival sau la clasă sau pentru a lua bucăți din ele și a le remixa – trebuie doar să menționezi sursa.

Imagine: Tech privacy, Bernard Goldbach, CC-BY 2.0

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>