MAPPING app competition – Concurs de aplicații pentru protejarea vieții private și a securității platformelor mobile

Ești tânăr și ai idei inovatoare? Vrei să dezvolți aplicații pentru mobil? Ai soluții pe zona de securitate și privacy?

Aplică la concursul european MAPPING cu cea mai bună propunere de aplicație pentru mobil și intră în competiția pentru marele premiu de 20.000 euro.

Concursul este o componentă a proiectului MAPPING și își dorește să răspundă la una din nevoile actuale ale societății de a avea soluții IT inovatoare care să crească integritatea și confidențialitatea datelor personale în mediul online și pe platformele mobile. Detalii complete despre regulile și modalitatea de înscriere în competiție se găsesc aici.

Tema generală a competiției este Privacy via IT Security, iar scopul concursului este de a dezvolta o aplicație orientată pe îmbunătățirea gradului de protecție și confidențialitate a utilizatorului și a crește în acest mod nivelul de securitate al dispozitivelor mobile. Zonele de dezvoltare se pot concentra pe protejarea vieții private, servicii, anonimizare, securitate informațională și technologie block chain. Propunerile pot include idei noi sau dezvoltarea unor aplicații deja existente, cu respectarea regulamentului competiției. Mai multe detalii aici.

Termenul limită pentru înscrierea propunerilor este 31 decembrie 2015, iar candidații își pot înregistra ideile pe website-ul concursului sau completând modelul de document de înscriere disponibil  pe site și trimitându-l la mapping@iri.uni-hannover.de

MAPPING_competition_stripe1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>