Discuții despre privacy la ICANN

Între 12-16 octombrie, în Los Angeles are loc întâlnirea ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers), unde se vor discuta aspecte legate de guvernanța Internetului.

ICANN este o organizație non-profit înregistrată în Los Angeles, California și este responsabilă pentru coordonarea și administrarea adreselor IP, a numelor de domenii și a protocoalelor.

Mai jos este o selecție de sesiuni unde se vor discuta aspecte legate de viața privată și drepturile omului. Sesiunile pot fi urmărite online de la distanță. Selectați din program sesiunea care vă interesează și apoi optați pentru una dintre variantele de live stream. Mai mult, după întâlnire, transcrierile sesiunilor vor fi disponibile, deci rețineți site-ul evenimentului pentru referințe ulterioare.

Pentru cei care vor să fie la curent cu discuțiile legate de viața privată și drepturile omului din cadrul ICANN:

Sunt și alte sesiuni foarte interesante, explorează programul complet. Este foarte mult încurajată participarea de la distanță și implicarea în discuții prin adresarea de întrebări și comentarii! Mai mult, pentru cei care vor să participe fizic la o astfel de întâlnire, pot lua în considerare aplicarea pentru programul de fellowship.

1 Comment

  1. Pingback: Despre drepturile omului și ICANN | Date personale si viata privata

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>